Tuulialfa Oy

Tuulialfa Oy toimii kehittääkseen kotimaisen uusiutuvan energian tuotantoa ja samalla pyrkien nostamaan maanomistajan maan arvoa. Kehitämme uusiutuvan energian hankkeita kaikkialla Suomessa.

artur-zudin-clCkMK4UyB0-unsplash

Osaamisalueemme

Yhtiö keskittyy tuulivoima- ja aurinkosähköhankkeisiin sekä niihin liittyvään suunnitteluun ja kehitykseen. Tuulialfa pitää uusiutuvaa energiaa nopeana mahdollisuutena vähentää CO2 päästöjä.

bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash

Tulevaisuus

Tuulialfan visio tulevaisuuden energiajärjestelmästä on monimuotoinen. Uusiutuva paikallinen energiantuotanto integroidaan kiinteästi osaksi isompaa voimajärjestelmää erilaisilla korkean teknologian ratkaisuilla. Energiantuottajat vastaavat suuren mittakaavan tuotannosta integroiden kuluttajien omat tuotantomuodot, säätö-, ja akkukapasiteetin vastaamaan reaaliaikaisesti alueelliseen kulutukseen ja sähköverkon vaatimuksiin.

Tuulialfan visio yhtiönä on olla pitkäaikainen ja luetettu hankekehittäjä, jonka hankkeet ovat sekä taloudellisesti kannattavia että ympäristöllisesti kestäviä ja valikoituneet luonnon ja paikallisuuden ehdoilla. Tuulialfa pyrkii myös edelläkävijäksi monimuotoisten ja keskenään integroitujen uusiutuvan energiantuotantohankkeiden hankekehitysyhtiönä.

bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!