Tietoa meistä

Tuulialfa Oy toimii kehittääkseen kotimaisen uusiutuvan energian tuotantoa ja samalla pyrkien nostamaan maanomistajan maan arvoa. Kehitämme uusiutuvan energian hankkeita kaikkialla Suomessa.

 

Tältä sivulta löydätte yhteystietomme. Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen tai haluatte lisätietoja toiminnastamme.

Toimitusjohtaja: Antti Tanskanen

Group_48

Puhelinnumero
+ 358 44 977 0409

Group_48 (1)

PL 2 00391 Helsinki
Y-tunnus 2683287-6

Group_48 (2)

Sähköpostiosoite
etunimi.sukunimi@tuulialfa.fi

artur-zudin-clCkMK4UyB0-unsplash

Osaamisalueemme

Yhtiö keskittyy tuulivoima- ja aurinkosähköhankkeisiin sekä niihin liittyvään suunnitteluun ja kehitykseen. Tuulialfa pitää uusiutuvaa energiaa nopeana mahdollisuutena vähentää CO2 päästöjä.

Tulevaisuus

Tuulialfan visio tulevaisuuden energiajärjestelmästä on monimuotoinen. Uusiutuva paikallinen energiantuotanto integroidaan kiinteästi osaksi isompaa voimajärjestelmää erilaisilla korkean teknologian ratkaisuilla. Energiantuottajat vastaavat suuren mittakaavan tuotannosta integroiden kuluttajien omat tuotantomuodot, säätö-, ja akkukapasiteetin vastaamaan reaaliaikaisesti alueelliseen kulutukseen ja sähköverkon vaatimuksiin.

Tuulialfan visio yhtiönä on olla pitkäaikainen ja luetettu hankekehittäjä, jonka hankkeet ovat sekä taloudellisesti kannattavia että ympäristöllisesti kestäviä ja valikoituneet luonnon ja paikallisuuden ehdoilla. Tuulialfa pyrkii myös edelläkävijäksi monimuotoisten ja keskenään integroitujen uusiutuvan energiantuotantohankkeiden hankekehitysyhtiönä.

bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash
bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash

Vetyalfa Oy

Vetyalfa Oy on Tuulialfan tytäryhtiö, ja se edistää Suomea kohti vihreää vetytaloutta. Samalla se lisää alueiden elinvoimaa rakentamalla vetylaitosten yhteyteen jatkojalosteiden, kuten sähköpolttoaineiksi kutsuttavien e-metanolin ja e-metaanin sekä ammoniakin tuotantolaitoksia. Vetyalfalla on mahdollisuus hyödyntää Tuulialfa Oy:n mittavaa portfoliota vihreän uusiutuvan energian lähteenä. Yhdessä luomme markkinoille ainutlaatuisen arvoketjun vetyhankkeiden mahdollistamiseksi.

Lisätietoja Vetyalfasta löydät täältä .

yhteydenottolomake

Lähetä viesti