Tietoa meistä

Tuulialfa Oy toimii kehittääkseen kotimaisen uusiutuvan energian tuotantoa ja samalla pyrkien nostamaan maanomistajan maan arvoa. Kehitämme uusiutuvan energian hankkeita kaikkialla Suomessa.

 

Tältä sivulta löydätte yhteystietomme. Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen tai haluatte lisätietoja toiminnastamme.

Toimitusjohtaja: Antti Tanskanen

Group_48

Puhelinnumero
+ 358 44 977 0409

Group_48 (1)

PL 2 00391 Helsinki
Y-tunnus 2683287-6

Group_48 (2)

Sähköpostiosoite
etunimi.sukunimi@tuulialfa.fi

artur-zudin-clCkMK4UyB0-unsplash

Osaamisalueemme

Yhtiö keskittyy tuulivoima- ja aurinkosähköhankkeisiin sekä niihin liittyvään suunnitteluun ja kehitykseen. Tuulialfa pitää uusiutuvaa energiaa nopeana mahdollisuutena vähentää CO2 päästöjä.

Tulevaisuus

Tuulialfan visio tulevaisuuden energiajärjestelmästä on monimuotoinen. Uusiutuva paikallinen energiantuotanto integroidaan kiinteästi osaksi isompaa voimajärjestelmää erilaisilla korkean teknologian ratkaisuilla. Energiantuottajat vastaavat suuren mittakaavan tuotannosta integroiden kuluttajien omat tuotantomuodot, säätö-, ja akkukapasiteetin vastaamaan reaaliaikaisesti alueelliseen kulutukseen ja sähköverkon vaatimuksiin.

Tuulialfan visio yhtiönä on olla pitkäaikainen ja luetettu hankekehittäjä, jonka hankkeet ovat sekä taloudellisesti kannattavia että ympäristöllisesti kestäviä ja valikoituneet luonnon ja paikallisuuden ehdoilla. Tuulialfa pyrkii myös edelläkävijäksi monimuotoisten ja keskenään integroitujen uusiutuvan energiantuotantohankkeiden hankekehitysyhtiönä.

bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash

yhteydenottolomake

Lähetä viesti