Vastuullisuus

Vastuullisuus hankkeidemme ympäristövaikutuksista on toimintamme ydin.

pexels-gustavo-fring-4254168

Ympäristövaikutukset

Vastuullisuus hankkeidemme ympäristövaikutuksista on toimintamme ydin. Asiantuntijamme varmistavat, etteivät hankkeet häiritse kohtuuttomasti lähialueiden muuta maankäyttöä ja minimoivat myös riskit myöhemmille yllätyksille.

finland-3963219

Laiteinvestoinnit ovat pitkäikäisiä ja pääomaintensiivisiä, minkä johdosta ennakkoon tehdyt huolelliset selvitykset ja riskiarviot ovat erityisen tärkeitä. Selvitämme ja tutkimme hankealueemme tarkkaan ennen päätöstä hankkeen viemisestä eteenpäin. Näitä ovat mm. etäisyys asuntoihin ja mökkeihin, maisema ja luontoarvot, paikallinen eläimistö.

finland-3963219

Monimuotoisuus

Kiinnitämme erityisesti huomiota asiantuntijoiden ja kuntalaisten näkemyksiin luonnon tilasta ja eläinkannoista. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan etenemällä askel askeleelta laajassa yhteistyössä ja tutkimuksen tukemana. Tavoitteenamme on kehittää keinoja, jotka edistävät luonnon monimuotoisuutta ja ympäristön hyvinvointia. Jatkuvan kehityksen ja yhteistyön avulla varmistamme, että toimintamme on kestävää ja että voimme jättää myönteisen vaikutuksen ympäristöömme.

Kuntalaiset

Pyrimme vähentämään tuuli- ja aurinkosähköprojektien mahdollisia haittavaikutuksia ja maksimoimaan hyödyt yhteiskunnalle. Olemme aina tavoitettavissa, kuuntelemme ja autamme huolissanne. Olemme valmiita parantamaan suunnitelmiamme. Ymmärrämme ja arvostamme kaikkia näkemyksiä ja pyrimme ottamaan ne huomioon päätöksenteossa. Pitkäaikainen kokemuksemme energia-alalta auttaa meitä varmistamaan, että toimintamme on kestävällä pohjalla sekä ympäristön että yhteisömme kannalta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!