Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö

Tuulialfa Oy ja kaikki sen työntekijät sekä konsultit  huolehtivat henkilötietojesi suojan korkeasta tasosta  kun käytät palvelujamme tai asioit kanssamme. Haluamme sinun voivan luottaa siihen, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja että henkilötietojasi käsitellään lain vaatimalla tavalla.

Tuulialfa Oy käsittele henkilötietoja voimassa olevien tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Tuulialfa Oy:tä (2683287-6)

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Tuulialfa Oy käsittelee henkilötietojasi esimerkiksi vuokratessasi maata tuulivoimapuiston tai aurinkovoimapuiston suunnittelua ja rakentamista varten. Maanvuokrasopimuksessa on yksilöity ne henkilötiedot, joita säilytämme järjestelmissämme.  Maanomistajana voit luottaa siihen, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja asianmukaisesti.

Erityistä suojaa edellyttäviä tietoja, kuten henkilötunnusta tai tilinumeroa, käsitellään vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä ja silloinkin niihin pääsyä on rajoitettu asianmukaisia turvatoimia soveltaen.

Tuulialfa Oy informoi omista tietosuojakäytännöistään sopimusneuvotteluiden yhteydessä. Halutessasi voit kysyä lisää henkilötietojesi käsittelystä osoitteesta info@tuulialfa.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Tuulialfa käyttää  henkilötietojasi:

Voidakseen myydä ja hallinnoida tuotteita ja palveluja sopimusten mukaisesti

Voidakseen pitää yhteyttä kanssasi ja pitää yllä asiakassuhdetta ennen sopimuksen tai yhteistyösuhteen solmimista, sen aikana ja sen jälkeen

Markkinointitarkoituksiin, kuten palveluistamme ja uusiutuvan energian kehityksestä tiedottamiseen

Tarvittaviin taustatarkistuksiin uuden liikesuhteen alkaessa

Henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta

Tuulialfa Oy käsittelee levät tietoja, joita tarvitaan sopimusten mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen. Sopimuksen päätyttyä säilytämme tarvittavia tietoja lainmukaisten velvoitteiden mukaisesti. Siinä tapauksessa, että sopimus on edellyttänyt muita suojattavia tietoja, kuten henkilötunnusta tai tilinumeroa, ne poistetaan viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun laillinen peruste niiden käyttöön poistuu

Oikeutetun edun mukaisesti säilytämme yhteystietoja päättyneen sopimuksen jälkeen tavoitteena solmia uusia yhteistyösopimuksia. Säilytämme sellaisten mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa ja jotka ovat myös meidän kannaltamme kiinnostavia. Yhteystietoja karsitaan vuosittain ja vain olennaiset säästetään.

Voimme myös tehdä taustatarkistuksia sovellettavan lainsäädännön puitteissa varmistaaksemme, että harjoitamme liiketoimintaa vain sopivien kumppanien kanssa.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi voivat käsitellä henkilötietojen käsittelijämme, jotka suorittavat tehtäviä Tuulialfa -yhtiöille. Nämä henkilötietojen käsittelijät saavat käsitellä tietoja vain niissä tarkoituksissa, joita varten henkilötietosi on kerätty, ja Tuulialfa Oy:n ohjeiden mukaisesti.

Tietoja luovutetaan vain, kun laki tai käytäntö niin velvoittaa, esim. viranomaisille, tilintarkastajille ja asianajajille.

Tuulialfa ei myy, jaa tai muulla tavoin levitä henkilötietojasi ulkopuolisille, paitsi siltä osin, kun se on tämän käytännön mukaista.

Sinun oikeutesi ja yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai haluat ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa muusta henkilötietoihisi liittyvästä syystä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa: INFO@TUULIALFA.FI .

Tuulialfa Oy ja kaikki sen työntekijät sekä konsultit huolehtivat henkilötietojesi suojan korkeasta tasosta, kun asioit kanssamme. Haluamme sinun voivan luottaa siihen, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan, ja että henkilötietojasi käsitellään lain vaatimalla tavalla. Tuulialfa Oy käsittele henkilötietoja voimassa olevien tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti.